NYHET! Soma Move på onsdagar!

Från den 16/10 får vi ett nytt träningspass på vårt schema – SomaMove med Sven Vasseur. Vi kommer köra passet resten av terminen på onsdagar kl 20.10-21.00 i Vaxö skola.

Soma Move kombinerar grace och elegans med rörlighet, styrka, smidighet och balans och erbjuder lekfullt effektiva utmaningar för såväl nybörjare som avancerade. Soma Move innehåller mjuka, men atletiska övningar, och består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster.

Passet ingår självklart i ditt terminskort. Saknar du terminskort och endast vill gå på detta pass kostar det 50 kr/gång.

VÄLKOMNA ATT TESTA ETT NYTT HÄRLIGT TRÄNINGSPASS!

Halvterminskort från v 43

Från vecka 43 kan du köpa halvterminskort till det lägre priset 900 kr. Vill du bli medlem och kunna träna med oss här på hemmaplan fyller du i din information i formuläret under Bli medlem så skickas en faktura till dig och det är fritt fram att börja träna och hitta dina favoritpass!

Skivstångsträning med Träningskompaniet

CirkelGym på Fysio+

På lördag 7/9 startar vi vårt populära pass CirkelGym igen, denna gången på Fysio+.
CirkelGym är träning för hela kroppen med styrketräning i fokus. Träningen utförs med styrkemaskiner och övriga träningsredskap som finns i gymmet. Passar dig som är nybörjare i gymmet men också en erfaren motionär.

Detta pass kräver anmälan då vi har ett begränsat antal platser (12 pers).

För att boka dig på detta pass skickar du ett mail till cirkelgymvaxholm@gmail.comDu får svar inom 24 timmar om du har fått plats.
Bokning till Cirkelgym kan göras från torsdag kl 09.00 samma vecka. (Mail som kommer in innan 09.00 kommer inte att godtas, och vi går naturligtvis i turordning.)
Avbokning måste göras så snart som möjligt men senast fredag kl.18.00 så att platsen kan erbjudas till någon annan.

Mer information hittar du i passbeskrivningen under Våra pass.

Dags för ny termin!

Äntligen är det dags att köra igång träningen igen! Vecka 34 startar vi terminen och de två första veckorna är gratis prova-på – ta med vänner och bekanta och testa våra olika pass för att hitta träning som passar just dig.

Höstens schema hittar du alltid under Schema i menyn, men du kan även se det här nedan.

Schema för hösten Träningskompaniet

Välkommen till ännu en svettig träningstermin här på hemmaplan i Vaxholm med oss på Träningskompaniet!

Träning på hemmaplan!

Hos oss kan du träna styrka och kondition på olika sätt och stressa ner och utveckla din rörlighet på våra yoga-pass. Gillar du att träna utomhus finns det möjlighet till det också! Och det bästa av allt – du kan träna nära där du bor!

VÄLKOMNA att träna med oss på TRÄNINGSKOMPANIET VAXHOLM!