Styrka & Kondition

Detta är ett pass för dig som vill bli starkare och få bättre flås. Oavsett om du har stor träningsvana eller är nybörjare passar detta för dig – du anpassar själv intensiteten utifrån just dina förutsättningar. Vi kommer jobba både med och utan vikter. Passet är enkelt utformat utan någon koreografi – vi fokuserar på styrka och kondition på ett enkelt sätt.
Utformningen kommer att variera under terminen – det kan vara allt ifrån FortGjort-baserat till Cirkelträning eller Funktionell Träning. Vi är tre instruktörer som delar på detta pass så du som deltagare kommer få en härlig blandning av övningar och musik och givetvis personligheter! Det vi alla har gemensamt är att vi vill att ni ska ha kul och svettas med oss!

Tid: Lördag 09.30, Vaxö skola
Pass/Instruktörer: 
Johanna: Fortgjort Pulsjympa & Fortgjort Skivstång
Camilla: Funktionell Styrka
Annelie: Fortgjort Multiträning & Fortgjort Mage/Rygg
(Består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!)

Schema för lördagspasset hittar du här.

Träna styrka och kondition med oss